Sjuk

tuudeluu'
varken jag eller tanya har uppdaterat under helgen så jag spräcker bubblan & skriver nu :)
här ligger och i min lilla säng och är sjuk, feber och hosta.
MYCKET ansträngande, jag har dock ont i huvudet eftersom att jag hostar så kraftigt.
och jag stannar hemma ifrån skolan imorgon, ganska typisgt när jag har väntat i flera veckor på dessa Pankakor som vi kommer att få i skolan imorron.
men jag får ta och göra mina egna pankakor helt enkelt. ;D
men jag hoppas att ni har det bra och njuter av era sista timmar på helgen.

Puss Angeliqa ♥

PANIIIIIK!!

m
hej igen, jag har så otroligt tråkigt! jag tror jag ska ta o baka cupcakes eller något :)
jag har nämligen hittat ett jätte fint recept som jag vill praöva, men problemet är det att jag orkar inte just nu, jag är så himla trött!
efter en dag med spring & bara träd runt omkring sig så blir man förvirrad och trött.
och jag har faktisgt sovit en stund för att orka resten av dagen, liksom fredagen har ju bara börjat!

jag och min älskling har 2 månader idag. det låter inte mycket men det känns längre.
jag älskar dig Adrian Herrera ♥


men nu, tillbaka till det jag skulle skriva från början, för ett par veckor sedan så lämnade jag in min kära kamera på lagning för att den typ va helt sönder, den glappade och slutade fungera imellan åt och man var tvungen att stänga av den och vänta i typ 10 minuter innan man kunde fortsätta ta kort. detta gjorde att jag blev såpass arg och bad pappa lämna in den på lagning, nu efter 4 veckor ungefär så fick jag reda på att - nä din kamera går inte o laga så du får en ny!
jo jag fick en fin ny kamera, bara det att jag vet inte hur man lägger över bilderna på datorn och jag får panik, jag är i stort sätt beroende av att fota och sedan redigera bilderna. bara att jag vet ju inte hur man lägger in dom så jag kan inte redigera dom,
kameran är bra, tar mycket fina kort och så, men hur ska ja ha användning för en kamera när jag inte kan lägga in dom på datan som jag gjort med min tidigare kamera!
jag får PANIK!


puss Angeliqa ♥


Orgentering

Shiiingeliiing :)
NU har jag precis kommit hem & sitter och äter framför min dator i sängen.
klockar är 11.26 & vi har orgenterat idag, segt
man kan ju bara ana vem jag orgenterade med, jo tanya :P
vi är så jävla bra tillsammans asso, vi klara krig tillsammans men vi klarade knappt orgenteringen, så vi hängde på Emily och dom, så kom vi bort lite men de löste sej .)

Igår så åkte Camilla, Carl, Rasmus & Patrik ut ur idol, Erik, Rabih, Carolina & Tove gick vidare
- Erik Grönvall (L)





så nu är jag hemma & efter att jag ätit ska jag sova lite (A)

Puss Angeliqa ♥

idag <3

Hejjhejj ♥

Vaknade imorse av att mamma väckte mejj. Var tvungen att skynda mejj och sedan gå till skolan.
Hade bara halv dag idag så vi hade två lektioner och slutade vid 11 göttmos :)
Stack ner till lastrada för fiffi o mikkan var där, och när ja o angeliqa var påväg dit mötte vi robin som också skulle dit. När vi kom ner så satt de typ 20 pers från våran skola där o käkade :P (tjokkisar) :D
Efter en stund så gick vi upp till mikkan för hon skulle färga sitt hår så jag satte mej vid datan medans dom fixade de :) Efter ett tag var jag tvungen att gå för jag skulle göra iårdning på marknade vi har på våran skola( vi samlar in pengar till gambia) så gick dit och fixade lite med emma och några till. Senare så kom alla andra så mikkan fiffi jag och paulina gick till bamba för vi skulle repa, gick la sådär först. Sedan kom alla och de var marknad spel ponny ridning och massa mer :)
Så vi gick la runt och luffade och kollade på saker o så.
Senare runt kvällen så började alla plocka ihop så vi slängde oss på sofforna och kollade på ;)
Sedan när vi skulle hem ringde jag mamma o frågade ifall hon kunde hemta hem eftersom ja bor så långt bort men som vanligt ville hon inte hemta mej så jag fick damp på henne o slängde min mobil och gick iväg, fast mikkan hämtade mobilen och tvingade mej hem till henne för hon skulle fråga sin mamma ifall hon kunde köra mej men jag visste att hon inte skulle gö de så jag tyckte de var meningslöst men de tyckte inte hon. Men hennes mamma orkade inte så nu ska jag sova hos mikkan istället för jag vill inte gå hem till damp mamma.
Och imon är det orientering vid 9 och slutar direkt efter :)GÖTTMOS!
har inte nott mer att skriva nu.

LoveTanya <3

dagens låt <3


* tanya ja tog bort de och gjorde om, videon va för stor (A)
- bara så du vet,

3 timmar i skolan

Toodelooo :)
idag, var en kort dag, 2 lektioner & ett par raster.
So:n var det att kolla på film & Svenskan va inte så mycket där häller, satt i bibloteket den mästa av tiden & letade enfter ordböcker.
sen så skulle vi bara samlas i ngt klasstum för att få veta information om kvällen, som jag dock inte ska vara med på, får tacka min älskade pappa för att han skrev en lapp så ja fick vara hemma istället (A)
men efter skolan vid typ 12:30 så gick jag och tanya till lastrada och träffa sjukt mke folk (hon skulle till mikkan - som var där)
och så satt jag coh bet upp cola burkar (H)
gjorde ont i tänderna efter en stund, men de va roligt
sen tog ja tåget hem och nu sitter jag här, ska bara fixa mig lite sen ska ja ta tåget in till kungsbacka och träffa felicia (L)

Puss angeliqa ♥

RSS 2.0